Care este cea mai sănătoasă poziție de somn? – HypnoX
Care este cea mai sănătoasă poziție de somn?

Ți se întâmplă să te trezești dimineața cu o senzație de oboseală care persistă întreaga zi? Sau să ai dureri de spate? Auzim destul de des în jurul nostru cuvintele „am dormit prost”.

Supliment natural pentru somn odihnitor

Ai vrea un somn liniștit, neîntrerupt, de minimum 7 ore pe noapte. Și noi. E o dorință destul de greu de realizat, având în vedere ritmul alert în care ne petrecem zilele, dar nu imposibilă.

Dacă ai câteva seri la rând în care nu ai dormit bine, te-ai trezit pe parcursul nopții sau ai stat câteva ore până să adormi, îți recomandăm un supliment alimentar cu ingrediente naturale – Hypnox® DuoMAX. Nu creează dependență și poate fi luat la nevoie sau pe termen lung. Îl poți comanda online de aici. 

Cea mai bună poziție de somn

Știm că somnul este esențial pentru funcționarea creierului și a întregului corp. Pentru a te bucura de un somn odihnitor, este importantă și poziția în care dormi.

Medicii spun că dormitul pe spate este cea mai sănătoasă poziție de somn. Dacă dormi pe spate, gâtul și coloana vertebrală vor fi aliniate, se vor afla într-o poziție neutră, iar eventualele dureri de spate vor fi prevenite.

Poziția de somn nerecomandată de medici

La polul opus, poziția total nerecomandată este dormitul pe burtă, deoarece te-ai putea confrunta cu dureri de spate și gât. Gândește-te că ai capul întors într-o parte ore întregi. De asemenea, coloana trebuie să suporte greutatea corpului tău și ar putea apărea dureri ale articulațiilor sau ale mușchilor.

Foto: pexels.com

Citește șiSfaturi simple ca să dormi mai bine