Sfaturi simple ca să dormi mai bine – HypnoX

Până să te gândești că e ceva grav cu tine deoarece adormi greu și te trezești obosit dimineața, ține cont de câteva sfaturi pentru un somn de calitate.

Respectă un program regulat de somn!

Mergi la culcare la aceeași oră în fiecare seară. Pe cât posibil, respectă această regulă cu ora și dimineața, când te trezești.

Renunță la băuturile cu cofeină!

Dacă ai probleme cu somnul, renunță cu totul la băuturile cu cofeină după prânz. Poți bea cafea dimineața, dar uită de a doua sau a treia ceașcă în timpul zilei.

Scapă de zgomotul din dormitor!

Nu te mai băga în pat cu telefonul! Cu cât stai mai mult pe rețelele de socializare, cu atât adormi mai greu! Renunță și la televizorul din dormitor! Creează-ți un spațiu pentru dormit cu cât mai multă liniște!

Bea mai puțin alcool!

Alcoolul te ajută să adormi mai repede, dar efectul acesta dispare după câteva ore, ceea ce te poate face să te trezești de mai multe ori de-a lungul nopții și să nu te bucuri de un somn odihnitor.

Încearcă pastile cu ingrediente naturale!

Dacă ai deja câteva seri la rând când nu reușești să adormi repede, nu te gândi imediat la somnifere clasice, ci alege pastile cu ingrediente naturale care te pot ajuta. Nu au contraindicații majore, nu creează dependență și se pot lua la nevoie sau pe termen lung.  Încearcă Hypnox® DuoMAX, o pastilă cu 30 de minute înainte de culcare!